Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Green Cell

Varenr. CHARGC05

4+1 USB A Port hurtig oplader Desktop 52 Watt (QC 3.0)

319,00
DKK

På lager 1-2 Hverdage

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
  • Fri fragt ved køb over 999 kr

    Til pakkeshop i DK Læs mere.

  • 60 dages returret

    Se venligst Handelsbetingelser Læs mere.

  • Danmarks største udvalg

    Over 4000 produktnumre Læs mere.

Green Cell CHARGC05

110cm, 230 VAC forsyningsledning medfølger.

Denne USB oplader kan oplade 5 enheder samtidigt.
4 enheder kan oplades med USB standard 5V, 2,4A.
1 enheder kan oplades med USB QC 3.0, 18 Watt eller USB standard 5V, 2,4A.

USB QC 3.0 er understøttet af Iphone 8 og frem, samt de fleste nyere Android telefoner. 
(Giver 3,5 gange, så meget effekt (watt), som de standard 5V, 1A opladere der følger med i kassen til de fleste telefoner) 

USB 5V, 2,4A passer til stort set alle Iphones, Ipad, android telefoner og de fleste enheder som forsynes fra en USB A port. Hvis du er tvivl, kan du kontrollere om udgangsspænding, på en oplader du ved virker med den enhed der skal oplades er lig med 5V. Er den større end 5V og mindre end 12V, kan USB QC 3.0 porten, som giver fra 3,6 til 12 volt bruges. Er du i tvivl kan du kontakt mig på telefon eller mail.

Strømforsyningen har en meget lille pulserende Ripple støj på udgangen, det betyder at der bliver genereret meget lidt varmetab i det udstyr der tilsluttes og levetiden på det tilsluttede udstyr forlænges.

Beskyttelse:

Indbygget kortslutningsbeskyttelse. Hvis der sker en kortslutning på strømforsynings udgang, fjernes spændingen fra udgangen, så gnist og lysbue dannelse i tilsluttet udstyr forhindres.

Indbygget overbelastningsbeskyttelse. Hvis strømforsyningen belastes med mere end dens maks strøm, fjernes spændingen fra udgangen.

Indbygget temperaturbeskyttelse. Hvis temperaturen inde i strømforsyningen bliver for høj, fjernes spændingen fra udgangen

Strømforsyning er udført i klasse II og mærket med dobbelt firkanter. Det betyder at kapsling er udført med dobbelt eller forstærket isolation, som forhindre, at der opstår farlig spænding på berøringstilgængelige dele.

Konstrueret efter IEC National Committees standard EN 60950-1, som omhandler sikkerhedskrav til elektronisk udstyr inden for Audio/Video, informations og komunikations teknologi. Standarden omfatter:

Beskyttelse om elektrisk stød, Beskyttelse mod brand, Varme og overophedning, Mekansik beskyttelse, Kemisk beskyttelse, Forhold ved stråling.

Stikkontakt tilslutning:

Strømforsyningen kræver ikke jordtilslutning (det tredje ben i stikkontakten), så den kan uden fare for at få stød anvendes i ældre boliger hvor der ikke er jordben i stikkontakten.

Kan tilsluttes til lysnettet overalt i verden, hvor spænding er mellem 100 - 240 VAC. Bor du tæt på en transformatorstation i Danmark kan spænding i stikkontakt være 240 VAC, hvilket betyder at elektronik der konstrueret til tilslutning af en spænding på 220-230VAC ville have kortere levetid, det er ikke et problem med denne strømforsyning. I USA er spænding i stikkontakten 110 - 120 VAC, der kan den også anvendes, hvis du har en omformer der konvertere fra Amerikansk stiktype til Europæisk stiktype.

Tekniske data:

Udgangsdata:
Stik type USB A
Effekt 52 W
USB A 4 styk 5 V, 2,4 A, 12 W
USB A Fast charging (QC 3.0) 18 W, DC 5 V 2.4 A , 12 V, 1.5 A, QC 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple
Indgangsdata:
Spænding 100-240 VAC
Strøm 1 A
Frekvens 50/60 Hz
Forsyningledning 110 cm, medfølger
Indgangsstik IEC 60320 C8, Se sidste billed
Udforming:
Farve Matsort
Mål D: 95 mm (+50 mm stik) x H: 60 mm x B: 30 mm
Vægt 200 gram, uden ledning
Beskyttelseskredsløb:
Kortslutning Ja
Temperatur Ja
Overspænding Ja
Sikkerhed og Standarder:
CE godkendt Ja
Isolationsklasse Ja
ROHS Ja
EMS Ja
ErP Ja
LVD Ja
EN 62368-1:2014+A11:2017 Ja

Leverandør / Brand:

Green Cell er et Polsk Firma, som designer og udvikler produkterne, som de så få produceret i Kina, efter de kravsspecifikation som Green Cell har. Efter fremstilling står Green Cell for test og kontrol af produkter i henhold til de Europæiske CE standarder. Green Cell er leverandør af strømforsyninger til hele Europa, og man må derfor forvente, at hvis kvaliteten ikke er lever op til de lovede krav, ville det blive opdaget på et tidspunkt.

Relaterede varer