Spring til hovedindhold (tryk på Enter)

Handelsbetingelser

Generelt

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på let-elektronik.dk til levering i Skandinavien.
let-elektronik.dk ejes og drives af:
 
let-elektronik.dk/v Dennis Vinding Sørensen
Østergade 25
7000 Fredericia
Danmark
Tlf.: 50 23 22 12
Mail: info@let-elektronik.dk
CVR nr.: 34359660
Branchekode: 479120 Detailhandel via Internettet med digitale produkter

Ansvarsfraskrivelse

Anvendelse og produktansvar

let-elektronik.dk sælger produkter til hobby og udviklings formål. Det er ikke lovligt at tilslutte noget til lysnettet (230VAC/400VAC, stikkontakt/kraftudtag), der ikke er konstrueret med passende stikprop eller er uden CE mærke. 

Der er ikke krav om CE-mærking af udstyr til hobby og udviklings formål.

Betaling

På www.let-elektronik.dk kan du betale med: Dankort, Visa, MasterCard, Mobilpay bankoverførsel, paypal og EAN.
Ved betaling med Dankort, Visa, MasterCard, Mobilpay trækkes beløbet først, når varerne sendes fra Let Elektronik.dk.
Ved bankoverførsel afsendes varerne første når let-elektronik.dk har modtaget pengene.
Hvis du vælger at betale med PayPal, trækkes beløbet med det samme.

EAN fakturering og specielle krav

let-elektronik.dk kontrollere, at de oplysninger som er oplyst ved ordre afgivelsen er korrekte, ved at hente oplysninger på nettet. Hvis ikke oplysninger findes troværdige kontaktes virksomheden på mail eller telefon.

Hvis kunden stiller krav til udfyldeles af EAN faktura, som er udover de krav der er specificeret i "Bekendtgørelse om elektronisk afregning med offentlige myndigheder", skal disse oplyses ved ordre afgivelse eller sendes på mail inden 3 dage.

Afvises en EAN faktura af kunden, sender let-elektronik.dk en mail til kunden, hvor der bedes om uddybene og præcise opysning om hvor fejlen i den afsendte faktura er.

Hvis fejlen er forkerte eller manglende oplysning i forbindelse med ordre afgivelsen, vil der blive lagt et "Manglende oplysninger gebyr" på 350 DKK på den næste EAN faktura, som kunden kræver fremsendt.

Handel

Handel på let-elektronik.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos let-elektronik.dk. let-elektronik.dk er underlagt de til hver tid gældende love og bekendtgørelser for ehandel i Danmark og EU.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på telefon 50 23 22 12 eller mail info@let-elektronik.dk.

Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller leverandøren er vejledende. Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af produktet og for opnåelse af det ønskede resultat med produktet. Kontroller altid producentens egen hjemmeside for, at få de nyeste produktdata.

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og inkl. 25 % moms og afgifter. Priserne er dagspriser og er kun gældende inden for Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: Valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden. Efter du har afgivet bestillingen på let-elektronik.dk, modtager du en ordrebekræftelse på mail, som er vores accept på, at der er indgået en købsaftale med let-elektronik.dk. Når varen afsendes sender vi bekræftigelse på, at varene er overdraget til vores transportør og vi trækker betalingen.

Restordre og udgåede varer

Skulle du have bestilt en eller flere varer, der viser sig at være udgået, vil du blive kontaktet hurtigst muligt med henblik på at finde en erstatningsvare.

Levering

Estimeret leveringstid er 1-3 dage ved afsendelse af ordre, og ordren sendes fra let-elektronik.dk's lager.

Vi leverer med Postnord eller andre tilsvarende transportører. Leveringerne følger transportørens forretningsbetingelser, der betyder, at så snart pakken er overdraget til transportøren, bærer denne ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke, der er beskadiget, skal du hurtigst muligt reklamere til tranportøren eller vores kundeservice på telefon +45 50 23 22 12.

Du får en forsendelsesbekræftelse pr. mail, når varerne afsendes. Varer afsendes som pakker og du kan følge leveringen ved hjælp af Track & Trace.
Bestiller du for mere end 999 kr. dækker let-elektronik.dk fragt omkostningen til en pakkeshop i Danmark.

Fortrydelse og Returnering privat kunde

Fortrydelsesretten bortfalder 60 dage efter modtagelse af varen.

Ønskes en eller flere varer returneret, beder vi dig om en opringning til vores kundeservice (Tlf.: 50 23 22 12) først.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Returvarer skal være ubeskadiget og i væsentligt samme stand og mængde som den blev modtaget i. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis varen har brugsspor som gør, at den ikke kan sælges som en ny varer. 

Manglende eller beskadiget original emballage kan udgører en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Det beløb du har indbetalt til os, minus eventulle gebyrer og værdiforingelser, bliver tilbageført til det kort der er brugt til at betale med eller til din bankkonto. Beløbet tilbageføres når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

let-elektronik.dk
Østergade 25
7000 Fredericia

Bemærk! Pakker sendt til pakkeshops modtages ikke.
let-elektronik.dk kan sende en retur label på mail til kunden, som så undgå besvær med, at oprette/skrive en label og får gavn af let-elektronik.dk's rimelige fragtpris. Det er muligt med Postnord, at sende en QR kode til kunden, som bare skal vises pakkeshoppen hvor pakken indleveres, så opretter pakkeshoppen en label.

Fortrydelsesret Erhvervs kunde

Erhvervskunder har ingen returret, medmindre andet aftales. I så fald har køber ret til at få returneret 85% procent af beløbet varen er handlet for. Fragtomkostninger, forsikringer, gebyrer mv. returneres ikke.

Ordrer på specielt hjemtaget og skaffevarer, kan ikke annulleres eller returneres medmindre varen er væsentligt behæftet med mangler. 

Mangler

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Reklamationsret

Når du handler på let-elektronik.dk har du 24 måneders reklamationsret. Vi tilbyder, at du enten kan få

  • varen repareret

  • varen ombyttet

  • pengene tilbage

  • afslag i prisen

Tilbudet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen på varen ikke er opstået, som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved reklamation sendes varen til:

let-elektronik.dk
Østergade 25
7000 Fredericia

Når varen returneres, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage, og at få en kvittering for afsendelse.