
SparkFun Original
Her finder du et stort udvalg af populære Arduino boards. Vores udvalg inkluderer Uno R3, Mega 2560 R3, Pro Micro, Nano og Micro, plus flere andre modeller fra arduino.cc, SparkFun, DFRobot og Kina kloner.
Arduino boards er en open-source mikrcontroller platform, der kan programmeres til at modtage signaler på indgangene fra for eksempel sensorer, og med udgangene styre forskellige elektroniske komponenter, som for eksemple Motorer, Displays og Lysdioder.
Arduino boards kan nemt og gratis programmeres med Arduino IDE, som er et simpelt og kraftfuldt open-source værktøj til Windows, Mac OS X og Linux. Det bruger en variant af C++ programmeringssproget og har en række indbyggede biblioteker, der gør det nemt at programmere til at styre forskellige sensorer og elektroniske komponenter.
SparkFun Original
SparkFun Produkt
China export
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
DFRobot
SparkFun Original
SparkFun Original
China export
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Produkt
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
SparkFun Produkt
SparkFun Produkt
SparkFun Produkt
DFRobot
DFRobot
DFRobot
SparkFun Original
SparkFun Original
DFRobot
SparkFun Original
SparkFun Original
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
DFRobot
SparkFun Produkt
SparkFun Produkt
SparkFun Produkt
SparkFun Produkt
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Produkt
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Produkt
SparkFun Produkt
SparkFun Original
SparkFun Original
SparkFun Original
En serie af boards, der er designet til at hjælpe dig med at lære og eksperimentere med elektronik og programmering. Disse boards er baseret på en bred vifte af mikrocontrollere, herunder ATmega328P, ATmega2560, ATmega32U4 og flere andre.
Blandt de mest populære boards i Classic Family er Arduino Uno og Arduino Mega. Disse boards er begge baseret på Atmega328P og Atmega2560 mikrocontrollere, og de er meget alsidige og nemme at bruge. Derudover er der også boards som Arduino Leonardo og Arduino Micro, der er baseret på ATmega32U4 der gør det muligt at oprette forbindelse til en computer via USB og fungere som Tastatur eller mus.
Arduino Uno R3 er et populært board, baseret på ATmega328P mikrocontroller. Det har 14 digitale input/udgange og 6 analoge input, hvilket gør det alsidigt til mange projekter. Uno-boardet er let at programmere, og er er kompatibel med en række forskellige shields og tilbehør, som kan tilsluttes via dens pinheaders. Det er populært blandt DIY-elektronikentusiaster og hobbyister.
Arduino Mega 2560 R3 er ideelt til projekter, der kræver mere hukommelse og flere ind- og udgange end Uno R3. Det har 54 digitale input/udgange, 16 analoge input og 4 UART-porte, der gør det muligt at kommunikere med andre enheder. Mega'ens form er kompatibel med en række forskellige shields og tilbehør, som kan tilsluttes via dens pinheaders.
Arduino Leonardo adskiller sig ved, at være baseret ATmega32u4, som har indbygget USB-kommunikation, hvilket fjerner behovet for en sekundær processor til USB kommunikation. Og det gør det muligt for Leonardo, at fungere som en mus og tastatur, via en virtuel (CDC) serial / COM-port. Leonardo har 20 digitale input/udgange og 12 analoge input, og indbygget I2C-bus og en UART, hvilket giver yderligere kommunikationsmuligheder.
Arduino Micro et board baseret på ATmega32U4 og udviklet i samarbejde med Adafruit. Det har 20 digitale input/udgang pins (hvoraf 7 kan bruges som PWM-udgange og 12 som analoge input), en 16 MHz krystaloscillator, en micro USB-forbindelse, en ICSP-header og en reset-knap. Boardets formfaktor gør det også let at montere i et breadboard.
Micro-boardet ligner Arduino Leonardo, idet ATmega32U4 har indbygget USB-kommunikation, som gør det muligt for Micro at fungere som mus og tastatur, via en virtuel (CDC) serial / COM-port.
Arduino Due bygger på Atmel SAM3X8E ARM Cortex-M3 CPU'en. Det første Arduino board, der er bygget på en 32-bit ARM core mikrocontroller. Boardet indeholder 54 digitale input/output pins, hvoraf 12 kan bruges som PWM outputs, 12 analoge inputs, 4 UARTs (hardware serielle porte), en 84 MHz clock, en USB OTG forbindelse, 2 DAC (digital til analog), 2 TWI, en strøm jack, en SPI header, en JTAG header, en reset knap og en slet knap. Arduino Due boardet kører på 3.3V, modsat de fleste andre Arduino boards.
Nano-familien er en serie af boards med en lille formfaktor, der er proppet med funktioner. Det spænder fra den billige, grundlæggende Nano Every, til den mere funktionstunge Nano 33 BLE Sense / Nano RP2040 Connect, der har Bluetooth® / Wi-Fi-radio moduler. Disse boards har også en række indbyggede sensorer, såsom temperatur/fugtighed, tryk, gestus, mikrofon og mere. De kan programmeres med Arduino IDE, MicroPython og Machine Learning understøttes.
Arduino Nano en lille og kompakt version af det populære Uno-board. Det har en ATmega328P mikrocontroller og har 14 digitale input/udgange og 8 analoge input. Det er ideelt til at fungere som styreenhed på et andet print eller til breadboard.
Arduino Nano Every er en mere kraftfuld version af Arduino Nano boardet med en ATMega4809 processor, der gør det muligt at lave større programmer med flere variabler. Det er også Arduinos mindste board i størrelse på 45x18mm og er 5V-kompatibelt. Boardet leveres med forbindelser og ingen komponenter på B-siden, så det kan loddes direkte på overfladen af et print. Nano 33 IoT-boardet har en Arm® Cortex®-M0 32-bit SAMD21-hovedprocessor og et lav effekt NINA-W10 chipset, der giver den WiFi og Bluetooth®-forbindelse i 2,4 GHz-området, samt Microchip® ECC608 kryptochip til sikker kommunikation. Boardet har også en 6-akset IMU, der gør det egnet til vibrationssystemer, skridttællere, relativ placering af robotter osv. Det kan forbinde til WiFi-netværk eller bruges til at oprette et eget Arduino-adgangspunkt og kan også forbinde til forskellige Cloud-services som Arduino's IoT Cloud, Blynk, IFTTT, AWS IoT Core, Azure og Firebase. Boardet understøtter både Bluetooth® og Bluetooth® Low Energy som klient og værtsenhed.
Nano 33 IoT-boardet har en Arm® Cortex®-M0 32-bit SAMD21-hovedprocessor og et lav effekt NINA-W10 chipset, der giver den WiFi og Bluetooth®-forbindelse i 2,4 GHz-området, samt Microchip® ECC608 kryptochip til sikker kommunikation. Boardet har også en 6-akset IMU, der gør det egnet til vibrationssystemer, skridttællere, relativ placering af robotter osv. Det kan forbinde til WiFi-netværk eller bruges til at oprette et eget Arduino-adgangspunkt og kan også forbinde til forskellige Cloud-services som Arduino's IoT Cloud, Blynk, IFTTT, AWS IoT Core, Azure og Firebase. Boardet understøtter både Bluetooth® og Bluetooth® Low Energy som klient og værtsenhed.
består af en række boards, shields og carriers, der kan kombineres til at skabe fantastiske projekter uden behov for ekstra kredsløb. Hvert board er udstyret med et radiomodul (undtagen MKR Zero), som gør det muligt at kommunikere via Wi-Fi, Bluetooth®, LoRa®, Sigfox og NB-IoT. Alle boards i familien er baseret på en Cortex-M0 32-bit SAMD21 processor med lavt strømforbrug og har en kryptochip, der sikrer kommunikationen.
På grund af deres små størrelse, lave strømforbrug og trådløse kommunikationsevner er MKR-enheder ideelle til applikationer, der kræver at være mobile eller placeret langt fra en strømkilde. Med MKR-familien kan du hurtigt og nemt oprette forbindelse til internettet og begynde at indsamle og sende data fra dine IoT-enheder.
MKR-familien af shields og carriers er designet til at udvide boardets funktioner, såsom miljøsensorer, GPS, Ethernet, motorstyring og RGB-matrix.
Arduino boardet er opbygget omkring en mikroprocessor, som er hjernen i systemet, den udfører de instruktioner, som brugeren programmerer. Boardet indeholder også andre komponenter og kredsløb, der gør det muligt at interagere med forskellige sensorer, aktuatorer og andre enheder.
a. Mikroprocessor: Det centrale element på boardet, typisk en Atmel AVR-mikroprocessor (f.eks. ATmega328P), men kan også være en ARM- eller ESP-baseret mikroprocessor i andre Arduino-varianter.
b. Spændingsregulator: En komponent, der tager sig af at omdanne en indkommende spænding (f.eks. fra en ekstern strømforsyning eller USB) til en stabil spænding, der kan bruges af mikroprocessoren og andre komponenter på boardet.
c. Krystalosillator: En komponent, der giver en præcis tidsreference for mikroprocessoren, så den kan udføre instruktioner i et bestemt tempo.
d. Reset-knap: En knap, der kan bruges til at nulstille mikroprocessoren og starte programmet forfra.
e. LED-indikatorer: Lysdioder, der kan bruges til at vise forskellige statusser, såsom strømtilførsel eller serielle dataoverførsler.
a. Digitale I/O-pins: Disse pins kan konfigureres til enten at fungere som digitale input eller output. De kan bruges til at læse digitale signaler (f.eks. fra en knap) eller styre digitale enheder (f.eks. tænde/slukke en LED).
b. Analoge input-pins: Disse pins er designet til at læse analoge signaler, f.eks. fra en sensor, der måler temperatur, lysintensitet osv. De konverterer de analoge signaler til digitale værdier, som mikroprocessoren kan behandle.
c. PWM-pins: Nogle af de digitale I/O-pins understøtter pulsbreddemodulation (PWM), hvilket gør det muligt at styre enheder som motorer og lysdioder med varierende intensitet.
d. Kommunikationspins: Arduino-boardet indeholder også pins til forskellige kommunikationsprotokoller som SPI, I2C og UART, som gør det muligt at kommunikere med andre mikroprocessorer, sensorer og moduler.
Tilslutningerne mellem mikroprocessoren og boardets forbindelser: Mikroprocessoren kommunikerer med de forskellige pins på boardet ved hjælp af en række interne porte og registre.