Spring til hovedindhold (tryk på Enter)
Varenr. POSB05310A-2USB

2 USB A port hurtig Oplader 15 Watt, Ultra lavt stanbyforbrug

115,00
DKK

På lager 1-2 Hverdage

This item is only sold in badges of .

eller

Du skal vælge en variant.
Minimumsmængde nået.
Maksimal mængde nået
  • Fri fragt ved køb over 999 kr

    Til pakkeshop i DK Læs mere.

  • 60 dages returret

    Se venligst Handelsbetingelser Læs mere.

  • Danmarks største udvalg

    Over 4000 produktnumre Læs mere.

POS POWER POSB05310A-2USB

Strømforsyningen kan forsyne udstyr der bruger 5V, med et strømforbrug på mellem 0 og 3,1A eller 0 til 15,5W. Så har du noget udstyr som bruger for eksemple 5V 1,5A eller 5v 12W kan det forsynes fra denne strømforsyning. Hvis bare spændingen (V = Volt) på det udstyr du skal forsyne er 5V og strømmen (A = Ampere) er mindre end 2A eller effekten (W = Watt) er mindre end 10W kan du bruge denne strømforsyning.

Strømforsyningen har et meget lavt standbyforbrug på 0,1W, hvilket betyder at det koster cirka 3,5 kr om året, at lade den sidde i stikkontakten, når den ikke bruges.

Effektivitet på 80% er rigtig god i forhold til strømforsynings pris og fysiske størrelse.

Strømforsyningen kræver ikke jordtilslutning (det tredje ben i stikkontakten), så den kan uden fare for at få stød anvendes i ældre boliger hvor der ikke er jordben i stikkontakten.

Kan tilsluttes til lysnettet overalt i verden, hvor spænding er mellem 90 - 264 VAC. Bor du tæt på en transformatorstation i Danmark kan spænding i stikkontakt være 240 VAC, hvilket betyder at elektronik der konstrueret til tilslutning af en spænding på 220-230VAC ville have kortere levetid, det er ikke et problem med denne strømforsyning. I USA er spænding i stikkontakten 110 - 120 VAC, der kan den også anvendes, hvis du har en omformer der konvertere fra Amerikansk stiktype til Europæisk stiktype.

Strømforsyningen har en meget lille pulserende Ripple støj på udgangen, det betyder at der bliver genereret meget lidt varmetab i det udstyr der tilsluttes og levetiden på det tilsluttede udstyr forlænges.

Line Regulation kredsløb, som sikre at udgangsspændingen bliver stabil, ved pluselig ændringer i forsyningsspændingen. Ændringer i forsyningsspænding sker når andre elektriske apparater tænder og slukker.

Load Regulation kredsløb, som sikre at udgangsspændingen bliver stabil, ved pludselige ændringer i belastningen (Strømmen som den tilsluttede enhed forbruger).

Udgangsdata:
Spænding 5 VDC
Strøm 0 - 3,1 A
Effekt 15,5 W
Ripple 100 MV p-p
Opstartstid 5000 ms
Stik type USB A

Indgangsdata:

Spænding 90 - 264 VAC
Frekvens 47-63 Hz
Vikningsgrad 80,72 %
Standby forbrug 0,1 W
Maximum strøm forbrug 0.35A / 230VAC
Max test spænding 3,6 kVAC
Impedans 50 MΩ / 500 VDC / 25 °C / 70 %
Stiktype Dansk / Europæiske

Beskyttelseskredsløb:

Overstrøm Ja - Auto reset
Kortslutning Ja - Auto reset
   

Miljø:

TæthedsKlasse IP20
Arbejdstemperatur 0 - 40 °C
Arbejdsfugtighed 10 - 90 RH
Opbevaringstemperatur -20  - 85 °C 
Opbevaringsfugtighed 5 - 90 RH ikke kondenserende

Sikkerhed og standarder:

Isolationsklasse Klasse II
Safety Standards EN 60950-1
EMC Emission EN55032
EMC Immunity EN61000-4-2, -3, -4, -5
Harmonic Current EN61000-3-3 & 3-2
Efficiency Standard ErP step II
Efficiency Standard CEC level VI compliance

Datablad åbner i nyt faneblad.

Omgivelser:

Kan anvendes ved temperaturer fra 0 - 35°C, med en Relativ Fugtighed mellem 5 - 95 % RH.

Kan opbevares ved temperaturer fra -20 - 85°C, med en Relativ Fugtighed mellem 5 - 90 % RH.

Mål: længde 50mm x brede 26mm x højde 70mm

Beskyttelse:

Indbygget kortslutningsbeskyttelse. Hvis der sker en kortslutning på strømforsynings udgang, fjernes spændingen fra udgangen, så gnist og lysbue dannelse i tilsluttet udstyr forhindres. Så snart kortslutningen fjernes fra strømforsynings udgang, genetableres spænding på udgangen, så den kan bruges igen.

Indbygget overbelastningsbeskyttelse. Hvis strømforsyningen belastes med mere end dens maks strøm, fjernes spændingen fra udgangen. Så snart overbelastning mindskes til mindre end strømforsynings maksimale strøm, genetableres spænding på udgangen, så den kan bruges igen.

Strømforsyning er udført i klasse II og mærket med dobbelt firkanter. Det betyder at kapsling er udført med dobbelt eller forstærket isolation, som forhindre, at der opstår farlig spænding på berøringstilgængelige dele.

Konstrueret efter IEC National Committees standard EN 60950-1, som omhandler sikkerhedskrav til elektronisk udstyr inden for Audio/Video, informations og komunikations teknologi. Standarden omfatter:

Beskyttelse om elektrisk stød, Beskyttelse mod brand, Varme og overophedning, Mekansik beskyttelse, Kemisk beskyttelse, Forhold ved stråling

Miljø:

Konstrueret efter IEC National Committees standard EN 55032 (EMC Emission), som sætter krav til hvor meget støj en elektronisk enhed må udsende. Det er vigtigt for at undgå, andet elektronik i nærheden af strømforsyningen forstyrres.

Konstrueret efter IEC National Committees standard EN61000-4-2, -3, -4, -5 EMC Immunity), som sætter krav til hvor meget støj en elektronisk enhed skal kunne modstå. Det er vigtigt for at undgå støj forstyrre elektronikken i strømforsyningen, hvorved Ripple støj på udgangen kan øges.

Konstrueret efter IEC National Committees standard EN61000-3-3; EN61000-3-2, som beskriver krav til den måde strømforsyningen bruger strømmen fra lysnettet. Det er ikke noget man behøver, at bekymre sig om i private hjem. Ved tilslutningen af mange strømforsyninger på en lysgruppe (sikring), kan det blive et problem.

Leverandør / Brand:

POS POWER er et brand under MPL i Polen som er leverandør. MPL laver kravspecifikationerne til alle strømforsyninger under brandet POS POWER og får strømforsyninger fremstillet ved deres producent i Taiwan. Efter fremstilling står MPL test og kontrol af strømforsyningerne i henhold til de Europæiske CE standarder. MPL er leverandør af strømforsyninger til hele Europa, og man må derfor forvente, at hvis kvaliteten ikke er lever op til de lovede krav, ville det blive opdaget på et tidspunkt.

Relaterede varer